قابل توجه اعضای محترم جامعه معلولین ایران : اطلاعیه :
با هماهنگی های به عمل آمده با یکی از آزمایشگاه های همجوار جامعه معلولین مقرر شده "خدمات آزمایشگاهی" از تاریخ 19فروردین 1398 (به مدت یک سال) از اعضای جامعه و خانواده درجه یک آنها با تخفیف 20 درصد ارایه گردد .
شرایط :
۱- حتما با تعیین وقت قبلی تشریف ببرید ؛
۲- همراه داشتن کارت عضویت معتبر و معرفی نامه از جامعه معلولین ایران برای فرد معلول و نیز مدارک معتبر برای خانواده معلول ؛
۳- همراه داشتن دفترچه بیمه معتبر ؛
۴- اعمال 20 درصد تخفیف پس از پذیرش و احتساب فرانشیز قراردادی دفترچه بیمه ؛
۵- در صورت مقدور و با هماهنگی قبلی نمونه گیری می تواند در مکان جامعه معلولین و یا در منزل افراد معلول انجام گیرد ؛
۶- نتایج آزمایشگاه از طرق ایمیل ، تلگرام و پیامک بطور رایگان ارسال می گردد .
جهت هماهنگی و کسب اطلاعت بیشتر با دفتر جامعه به شمارۀ 4-88455002 داخلی ۱ تماس حاصل فرمایید .
روابط عمومی جامعه معلولین ایران
اطلاعیه
نشانی اینترنتی کانال جامعه معلولین ایران در تلگرام : https://t.me/iransdpchannel اکانت این کانال iransdpchannel@ در
تلگرام . با فشردن JOIN در کانال جامعه معلولین عضو شوید.
همانگونه كه مستحضريد تغييرات اعضاي هيات مديره در ارديبهشت ماه 1392 صورت گرفت و منتخبين به نام هاي خانمها : سيمين پورقديمي ، فريده احمديان ،سیما کیکاووسی (جایگزین آقای میرمهدی خادم نبی) و آقايان : مجتبي نوروزي ( رئيس هيات مديره ) ، رضا زارع ديسفاني ( نايب رئيس هيات مديره ) ، ميرمهدي خادم نبي ، كامران عاروان و محمد نخعي فعاليت خود را آغاز نمودند هیات مدیره جامعه معلولین ایران با وجود مشکلات مالی و تشکیلاتی به خدمت رسانی خود در حوزه معلولان طبق وظایف تعیین شده اساسنامه استمرار بخشید که اهم فعاليت های صورت گرفته بشرح زیراست : امور جاری
اجراي طرح پيشگيري از معلوليت ها و كاهش آسيب هاي اجتماعي از تصادف هاي جاده اي با همكاري سازمان بهزيستي كشور و معاونت ستاد سوخت و حمل و نقل كشور و برگزاري چندين جلسه با جناب آقاي دكتر نظم ده رئيس مركز توسعه پيشگيري سازمان بهزيستي .
پیگیری مسئله تطبیق اساسنامه جامعه معلولین ایران با اساسنامه تیپ سازمان بهزیستی و انجام مذاکره و مکاتبه با سازمان بهزیستی و نیز کمیسیون ماده 26 این سازمان (بخش صدور مجوز) .
پیگیری طرح همیاران بهزیستی که پروپوزال آن توسط جامعه تدوین شد و بخشی از امور اجرایی آن بر اساس مفاد تفاهم نامه مشترک جامعه معلولین ایران با وزارت راه و شهرسازی ، سازمان بهزیستی کشور ، فرماندهی پلیس راهور و ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور به انجام رسید.
اعزام سه نفر از جامعه معلولین ایران خانم احمدیان عضو هیات مدیره ، خانم تقی زاده و آقای رضانوروزی از هنرمندان عضو جامعه به همایش هنرمندان معلول در دهلی نو هندوستان با هماهنگی وزارت امور خارجه ایران.
برگزاری جلسه با حضور جمعی از پیشکسوتان جامعه معلولین ایران ؛ آقایان تاجزاد ، کوزه گر ، بیگ محمدلو جهت ارائه راه کارهای مناسب جهت حل مساله جامعه با اساسنامه تیپ سازمان بهزیستی .
پیگیری موضوع خودروهای وارداتی معاف از مالیات گمرکی از طریق سازمان بهزیستی.
انتصاب آقای کامران عاروان به عنوان سرپرست موقت جامعه معلولین ایران .
اقدامات صورت گرفته در ارتباط با ساختمان مطهري
پيگيري های متعدد توسط كميته تعيين شده توسط مجمع عمومي جامعه معلولين ايران در مهرماه 1391
مراجعه به سازمان زمين شهري در خصوص تعيين تكليف زمين .
مذاكره با اشخاص حقيقي و حقوقي بابت حل مساله زمين به طرق مقتضي.
تشكيل جلسات متعدد با هدف ارائه گزارش به اعضاي كميته و تبادل آرا در اين مورد .
ارائه گزارش كميته زمين به مجمع عمومي جامعه معلولين در شهريور 1392 و اخذ تصميم مقتضي توسط اين مجمع .
تشکیل جلسه کمیته ساختمان مطهری و رسیدگی به اقدامات انجام شده و تعیین عملیات های بعدی جهت حصول به نتیجه دلخواه.
پیگیری مسائل ساختمان مطهری از طریق سازمان های ذیربط و مشخص ساختن وضعیت قانونی آن از طریق وکلای صاحب تجربه جامعه معلولین آقایان مرتضوی و داعی حق و تعیین قیمت کارشناسی زمین از طریق مراکز ذیصلاح.
پیگیری و مکاتبه در خصوص احیا ء و دریافت مساعدت برای ساختمان مطهری.
اقدامات صورت گرفته در ارتباط با قوانين بيمه و بازنشستگي
انتصاب جناب آقاي چغايي رئيس هيات مديره محترم شعبه اراك به دبيري ستاد پيگيري قوانين بيمه و بازنشستگي معلولان .
ارائه ، استخراج و بررسي سوابق قوانين مرتبط با بيمه با همكاري سركار خانم احمديان عضو هيات مديره.
ارائه گزارش از روند انجام كار توسط نامبرده به صورت كتبي و حضوري .
اقدامات صورت گرفته در ارتباط با شركت وتوتا
آقاي شعبانعلي به عنوان وكيل جامعه در ارتباط با پرونده وتوتا که از سوي هيات مديره قبلي انتخاب شده بودند كه به توجه با تغيير هيات مديره و كندي روند پرونده در گذشته مقرر گرديد مراتب مجدداً در مراجع قضايي پيگيري گردد.
پیگیری پرونده وتوتا از طریق دادگاه از سوی خانم احمدیان عضو هیات مدیره و وکیل دادگستری.
مذاکره حضوری با واقف زمین وتوتا در خصوص تعیین تکلیف وضعیت زمین.
ماموريت هاي انجام شده درشعب و دفاتر دوره مورد بررسي
ماموريت اعضاي هيات مديره و بازرسان به شعب :
كرمانشاه ، كرج ، اراك ، اهواز ، مشهد ، زنجان ، همدان ، شيراز ، زاهدان ، ياسوج ,رشت ، خرم آباد ، ساری ، ارومیه و ارائه گزارش در اين خصوص و بررسي و تصويب مجامع آن .
ماموريت اعضاي هيات مديره و بازرسان به دفاتر :
اهر و شاهين دژ ( شعبه اروميه ) ، گچساران ( ياسوج ) ، درميانرود ( مازندران ) و شازند و محلات ( اراك ) ، الیگودرز ، الشتر و کوهدشت (شعبه خرم آباد) ، برخوار (شعبه اصفهان ) ، آستارا (شعبه رشت) ، سپیدان و فیروزآباد (شیراز) مهاباد (پس از فوت ناگهانی مرحوم آقای پسوه ای خادم معلولین این منطقه تدابیر لازم جهت اداره دفتر مذکور اتخاذ شد ) که در صورت لزوم توضيحات تكميلي به دفاتر ذيربط منعكس گرديد. تعاوني مسكن
شركت نماينده جامعه معلولين ايران آقاي عاروان به عنوان نماينده بازرس در شركت تعاوني مسكن و ارائه گزارش بازرسي منتهي به سال 1391 توسط نامبرده .
اقدامات صورت گرفته در بخش اداري جامعه
اجراي طرح آشتي در جامعه معلولين و صدور كارت جديد عضويت جهت كساني كه لغو عضويت شده بودند.
ايجاد مقررات جديد اداری
برگزاري جلسات مشترك هيات مديره با نمايندگان محترم جامعه معلولين تهران و طرح مسائل جامعه و بررسي راهكارهاي لازم جهت حل برخي از مسائل .
اقدامات انجام شده جهت برگزاري مجمع عمومي جامعه معلولين ايران در شهريور 1392 از جمله مكاتبات با شهرداري منطقه 4 ( سراي محله شميران نو در پارك الغدير ميدان رسالت ) رزرو هتل هالي ، تهيه گزارش عملكرد ، ترازنامه و بودجه و غيره .
تمدید کارتهای عضویت و صدور کارتهای جدید جهت اعضای جامعه.
انجام حدود 265 مکاتبه جهت امور شعب و داخلی جامعه معلولین و سازمان های دولتی و غیر دولتی.
تکمیل فرم های طرح ترافیک توسط متقاضیان عضو جامعه و انجام امور اداری آن وتعیین افراد صاحب صلاحیت جهت دریافت طرح ترافیک.
ثبت نام افراد تعیین شده در سایت سازمان طرح ترافیک تهران و ارائه 181 طرح ترافیک به افراد تعیین شده عضو جامعه.
اقدامات صورت گرفته در ارتباط با ماليات جامعه
پيگيري مساله ماليات جامعه معلولين
اخذ معافيت بخشی از موضوع ماده 139 قانون ماليات ها و تنظيم لايحه دفاعيه در خصوص ماليات هاي سنوات گذشته و انجام اقدامات لازم جهت اين امر.
شركت در جلسات
شركت آقاي شهيدي مديرعامل جامعه وقت در كنفرانس جمعيت سازمان ملل كه وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران و صندوق جمعيت ملل متحد UNFPA برگزار كننده كنفرانس بودند .
جلسه با جناب آقاي رضايي رئيس هيات مديره شعبه سيستان و بلوچستان به منظور پيشبرد اهداف جامعه .
شركت و سخنراني آقاي محمودنژاد در مجمع سازمان جهاني معلولان استانبول تركيه در فروردين 1392 و انتخاب ايشان به عنوان هيات مديره سازمان جهاني معلولان و ارائه گزارش به هيات مديره وقت .
حضور آقایان مجتبی نوروزی رئیس هیات مدیره ، هاشم شهیدی مدیرعامل وقت و کامران عاروان عضو هیئت مدیره جامعه در جلسه فراکسیون معلولین مجلس شورای اسلامی در آذرماه با حضور آقایان ابوترابی نایب رئیس مجلس ، هاشمی رئیس سازمان بهزیستی و خانم آلیا رئیس فراکسیون معلولین و طرح آرا و نظرات در خصوص مسائل معلولان کشور و ارائه راهکار برای حل این گونه مسائل.
شرکت آقای شهیدی مدیرعامل جامعه در همایش گرامیداشت روز جهانی حقوق بشر آذر ماه.
حضور و مشارکت در همایش معلولیت و بلایای طبیعی که از سوی معاونت وزارت بهداشت برگزار شد و آقایان شهیدی مدیرعامل جامعه وقت و عاروان عضو هیات مدیره در خصوص ارتباط معلولیت با بلایای طبیعی به ایراد سخنرانی پرداختند . در این همایش جمعی از مسئولان و استادان صاحب نظر کشور نیز حضور داشتند.
حضور آقای شهیدی مدیرعامل جامعه وقت در سمینار توانبخشی CPR مبتنی بر جامعه که سازمان بهزستی کشور در شهر ساری برگزار نمود.
شرکت آقایان شهیدی مدیرعامل جامعه وقت و عاروان عضو هیات مدیره در جلسه گفتگوی میان سازمان های غیر دولتی با وزارت رفاه دراسفند ماه ، با حضور آقای میدری معاون وزیر محترم رفاه و نمایندگان سازمان های غیر دولتی و طرح مسائل پیش روی سازمان های غیر دولتی و مشکلاتی که اساسنامه تیپ سازمانی بهزیستی برای این سازمان ها بوجود آورده است .
شرکت آقایان شهیدی مدیرعامل جامعه وقت و زارع دیسفانی نایب رئیس هیات مدیره جامعه در جلسه مشترک نمایندگان سازمان های غیر دولتی مرتبط با امور معلولان با رئیس سازمان بهزیستی و معاونان و مشاوران وی و طرح مسائل و مشکلات جامعه معلولین ایران و تقاضای رسیدگی عاجل این مسائل.
اقدامات انجام شده توسط روابط عمومي
مدیریت سایت جامعه معلولین در خصوص اخبار ، گزارش ، مقالات ، گالري عكس و غيره که در این خصوص آقای پرفکرمقدم یاری های موثری نمودند .
همكاري در تهيه و تدوين بروشور آشنايي با معلوليت و معلولان ( تعريف ، انواع ، علت ها ، پيشگيري ، توانبخشي و مناسب سازي ) در كانون معلولين منطقه 4تهران با هدف آگاهي سازي جامعه نسبت به موضوع مطروحه .
آموزش به دانش آموزان ابتدائي در ارتباط با شناخت معلوليت در مركز فراآموز پارك الغدير كه زيرمجموعه شهرداري منطقه 4 تهران مي باشد.
آموزش به مسئولان كانون هاي سلامت شهرداري منطقه 4 تهران در رابطه با شناخت معلوليت و انواع آن و تعامل با معلولان توسط کامران عاروان مدیر روابط عمومی جامعه معلولین .
برگزاري مراسم افطاري با حضور اعضاي جامعه معلولين در شب 21 ماه مبارك رمضان .
مذاكره با آقاي ميرزا آقايي مدير شركت آركامهر آريا جهت انعقاد تفاهم نامه همكاري مشترك در خصوص كيف هاي كمكهاي اوليه .
برگزاري تور ري گردي با همكاري سازمان فرهنگي هنري شهرداري و كانون تهران گردان آريا و بازديد از اماكن تاريخي شهرري با همکاری آقای پرفکرمقدم ساکن شهرری .
مصاحبه راديويي آقاي عاروان در شبكه دانش ( البرز) در برنامه ترافيك و شهروندان در خصوص مناسب سازي و نحوه اجرايي شدن آن در كشور و نيز برنامه روز پزشك در خصوص اوضاع اجتماعي معلولان و رابطه پزشك و معلولان.
آماده سازی و تدوین گزارش عملکرد جامعه معلولین ایران.
برگزاری نمایشگاه از فعالیت های جامعه معلولین ایران و شعبه اراک در حوزه بیمه و اشتغال معلولان در سالن نمایشگاه مجلس شورای اسلامی درتاریخ 16تا 24 آذر و بازدید نمایندگان و مسئولان کشور از این نمایشگاه و طرح مسائل معلولان کشور و تقاضای تسریع در رسیدگی به امور آنان .
تدوین پیام 12 آذر روز جهانی معلولان و درج در سایت جامعه ، سایت های خبری ایسنا ، ایلنا و غیره
با همکاری ارزشمند آقای انتظاری نماینده جامعه معلولین ایران و خبرنگار محترم ایسنا و نماینده جامعه معلولین تهران .
مصاحبه آقایان نوروزی رئیس هیات مدیره جامعه و عاروان مسئول روابط عمومی جامعه و افشین پرفکرمقدم بازرس جامعه معلولین با خبرگزاری ایسنا در خصوص رسانه ملی و طرح مشکلات معلولان در این رسانه.
برگزاری مراسم ادبی و فرهنگی در آذرماه در سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران (مرکز مشارکت های فرهنگی و هنری ) شامل برنامه شعر خوانی شاعران معلول عضو جامعه ، سخنرانی آقای عاروان مسئول روابط عمومی جامعه در مورد ادبیات اجتماعی تاریخ معاصر و معلولیت و سخنرانی آقای افشین پرفکرمقدم بازرس جامعه معلولین در خصوص جهانگردی معلولان و مشکلات آنان.
مصاحبه آقای نخعی عضو هیات مدیره با روزنامه خراسان در رابطه با مشکلات معلولین جسمی و حرکتی , هزینه های درمان و تامین لوازم پزشکی و بهداشتی آنها ، مناسب سازی و سایر مشکلات معلولان.